LoraNode.com
Beyond Telecom

Over ons

LoraNode is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nodes voor uw specifieke LoRa applicatie. Doordat wij alle elektronicakennis in huis hebben kunnen wij dit  kwalitatief goed ontwerpen en kostenefficiënt aanbieden. Hiernaast bieden wij de ontwikkeling aan van een online gebruikersinterface. Op deze manier regisseren wij de keten van node tot eindgebruiker.

Onze werkwijze

Door goed te luisteren naar de behoeftes van onze klanten zijn wij in staat de juiste specificaties voor het ontwerp op te stellen. Tevens zijn wij bereid om op locatie inzicht te krijgen in de uitdagingen van onze klanten. Hierdoor versnellen wij niet alleen het ontwikkelproces, maar voorkomen wij ook teleurstellingen achteraf. Kortom: de wensen van onze klanten staan voorop.

Waarom LoraNode

Door onze brede kennis en passie voor elektronica zijn wij in staat tot het leveren van advies, ontwerpen en prototypes. Gezien onze systematische werkwijze houdt u overzicht in planning, ontwerp en kosten. Onze ervaring met massaproductie van elektronica komt van pas wanneer uw organisatie toe is aan  schaalvergroting om uw  systeem  op een hoger niveau te krijgen.

Vanaf nu Live op www.dashboardLora.com :