LoraNode.com
Beyond Telecom

Nieuws.

Winter staat voor de deur

 27-11-2016

Nog een paar weken en de astrologische winter gaat weer in, dit betekent dat temperaturen onder nul weer geregeld voorkomen. Om te bewijzen dat onze nodes hier tegen bestand zijn hebben wij de proef op de som genomen door een van onze nodes in te vriezen. Naast het feit dat de eerste resultaten er veelbelovend uitzien is eveneens de stapresponsie van de node bepaald!

LoraNode Dashboard -24h (Freezer)


LoraNode Dashboard!

22-8-2016

 

 

Na uitgebreide tests is het dan zover, LoraNode opent haar dashboard en tevens digitale showroom. Dit dashboard laat (vooralsnog) drie temperatuur sensoren zien welke 24 uur per dag iedere 10 minuten de actuele temperatuur loggen. Deze gegevens worden via het private loRa netwerk naar de server verstuurd waar de data wordt verzameld. Via LoraNode Dashboard is het, na registratie, mogelijk de opgeslagen data in te zien:

www.dashboardLora.com

 

 

 

LoraNode op LinkedIn

30-7-2016

 

Vanaf heden is LoraNode te volgen via Linkedin.

Volg LoraNode en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Proof of Concept

28-4-2016

Samen met onze opdrachtgever hebben wij een Proof of Concept traject doorlopen. Door dit traject wordt onze opdrachtgever verzekerd van een goede werking van de node. Daarnaast geniet de opdrachtgever van de kans zijn concept te testen alvorens de node in grotere aantallen in te zetten. De node voor deze opdrachtgever bestaat uit een digitale thermometer die iedere vijf minuten de temperatuur doorstuurt naar de gateway.

 

Installatie Private netwerk

28-02-2016

 

Om onze ontwikkelde nodes goed te kunnen testen moet er, zoals vanzelf sprekend, getest worden op een LoRa netwerk. Door voor een private netwerk te kiezen is de hele keten van gateway tot applicatie in eigen beheer. Hierdoor worden abonnements-kosten geëlimineerd en is de kwaliteit optimaal. Er is gekozen om te testen met twee gateways: Lorank8 en Link Labs. Om de data uit de gateways te krijgen wordt in geval van Link labs bij behorende Link Labs Conductor gebruikt. In geval van Lorank8 is gebruik gemaakt van LORIOT.

 

Prototype Ultrasonic node

01-02-2016

Onze opdrachtgever houdt zich sinds begin 2016 bezig met het bestormen van de IoT markt. Met deze Ultrasonic node kan de afstand naar een object gemeten worden. Iedere twee minuten wordt een sample gestuurd. Dankzij de twee lithium batterijen blijft de sensor ten minste twee jaar online. Middels de USB mini aansluiting en een PC kunnen is het mogelijk de LoRa netwerk instellingen te doen. Door de geïntegreerde antenne en doordat er gebruik is gemaakt van de laatste printplaat techniek is de node zeer goed produceerbaar. Dit komt de productieprijs ten goede.

Launch www.loranode.com

28-12-2015

 

 

Met trots presenteren wij onze website www.loranode.com